fbpx

Obrazovna ponuda eAcademy za solarne instalacije

Informacije o ponudi eAcademy i našoj e-obuci

E-obuka s tvrtkom emerce savršeno je polazište za vaš poslovni pothvat u solarnom sektoru. Uz pomoć naše ponude eAcademy možete se brzo i neovisno upoznati s elementima fotonaponskih sustava putem naših videozapisa i webinara: bilo gdje, u bilo koje vrijeme i prilagođeno vašim interesima. To znači brojne mogućnosti 24/7 za povećanje kvalitete i vrijednosti vašeg rada i pomoć za proširivanje baze klijenata. Započnite s nama odmah!

Videozapisi s uputama

Trebate sažetu, korisnu informaciju, a ne želite čekati sljedeći webinar? Bacite pogled na naš odjeljak s videozapisima s uputama. Tamo ćete pronaći videozapise s objašnjenjima naših solarnih proizvoda i paketa te savjete za instalaciju i tehničke savjete koje su predstavili naši instruktori ili partneri za proizvode.

Installation and Commissioning of the Sunny Boy 1.5/2.5

Tech Tip: Commissioning your SMA inverter with Built-in WLAN

Tech Tip: Sunny Tripower CORE1 Installation Overview

Tech Tip: Sunny Boy 3.0–5.0 Installation

Naši partnerski webinari

Trebate detaljnije informacije? Naši internetski webinari pružaju vam odgovore koji su vam potrebni – izravno od naših kooperanata. Na sva vaša pitanja vezana uz vrhunske proizvode, njihovu instalaciju i puštanje u pogon odgovarat će profesionalni instruktori tijekom naših sesija webinara. Možete se pridružiti s bilo kog mjesta – sve što trebate učiniti je prijaviti se.

Webinari tvrtke SMA Technology AG

Tvrtka SMA Technology ima dugu i uspješnu povijest održavanja detaljnih treninga za proizvode, energetske sustave i usluge. Njihovi webinari orijentirani na korisnike pružit će vam detaljan uvid u temu koja se obrađuje i pripremiti za primjenu novostečenog znanja o solarnim instalacijama u vašem poslovanju na polju fotonaponskih sustava.

Webinari tvrtke my-PV GmbH

Tvrtka my-PV je stručnjak za učinkovitu primjenu fotonaponske energije za zagrijavanje vode i općenito grijanje privatnih kućanstava. Njihovi webinari za instalatere fotonaponskih sustava pokrivaju sve bitne aspekte instalacije i omogućit će vam da dodate tu uslugu u vaš poslovni portfelj.

Obuka na licu mjesta i na mreži

Želite dobiti obuku bližu praksi ili obuku za određene proizvode? Pridružite se nekom od naših prilagođenih treninga! Naučićete sve što trebate znati o proizvodima i uslugama koji će vam trebati za vaše buduće solarne projekte.

Online obuka na upit

U okviru naših online obuka možete steći detaljno znanje o proizvodima, uslugama, fotonaponskim instalacijama kao i još mnogo toga što vas zanima. Naši će vam instruktori pokazati što trebate znati, koje značajke trebate uzeti u obzir i odgovoriti vam na sva vaša pitanja.

Obuka na licu mjesta na upit

Pronađite 5 ili više instalatera koji bi također željeli ući u solarnu industriju i sudjelovati u obuci na licu mjesta. Naši će certificirani instruktori doći k vama i pružiti vam individualnu obuku na temu koja vas zanima.

Naši instruktori

eAcademy

Thomas Rink je vaš instruktor za projektiranje i ugradnju fotonaponskih sustava snage od 3 kWp do 20 MWp i radi u sektoru upravljanja okolišem i energijom već više od 25 godina. Njegovo iskustvo obuhvaća fotonaponske uređaje te obnovljive tehnologije grijanja i hlađenja.

Zahvaljujući njegovom sveobuhvatnom poznavanju industrije te značajnom praktičnom iskustvu, visoko je kvalificirani edukator za instalacije fotonaponskih sustava. U našim videozapisima i webinarima posebno ćete imati koristi od njegove stručnosti u vezi s našim portfeljem proizvoda. Nakon što je duže vrijeme radio s raznim komponentama, on je upoznat sa svim njihovim pojedinostima i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

  • Osnivač i bivši direktor tvrtke Hapowi
  • Osnivač i bivši direktor tvrtke RENEW GmbH
  • Sveučilišna diploma kemijskog procesnog inženjerstva

Kontaktirajte tvrtku emerce

Prijavite se za besplatno e-učenje i obuku!


NewsletterFacebookLinkedIn