fbpx
  • O nama

    emerce – sve oko energije

emerce je mlada tvrtka osnovana studenog 2018. godine s vizijom pružanja posve neovisne opskrbe decentraliziranom obnovljivom energijom.

emerce je platforma sveobuhvatne trgovine koja povezuje tržišne sudionike diljem svijeta. emerce povezuje instalatere i prodavače fotonaponskih, solarnih i pametnih kućanskih sustava preko globalnih distribucijskih lanaca radi boljeg uvođenja energetskih sustava u nove segmente globalnog tržišta.

emerce je društvo kćer u 100% vlasništvu društva SMA Solar Technology AG, osnovana u Kasselu u Njemačkoj, što znači da tvrtka emerce može rasti na temelju međunarodne stručnosti i infrastrukturi matičnog društva.

Članovi upravnog odbora tvrtke emerce su Stefanie Hegener i Sven Bedbur. Mladi i ambiciozni tim tvrtke emerce čine proizvodni i menadžeri dobavljačkih lanaca te stručnjaci za logistiku, e-trgovinu, marketing i prodaju.

Vaša misija – naša vizija

Vođeni budućim vrijednostima
Naš je cilj učiniti ljude potpuno neovisnima u pogledu opskrbe energijom uz primjenu decentralizirane obnovljive energije u povezanom svijetu. Povezujemo sudionike na tržištu kako bismo pojednostavili kupnju energetskih sustava, softvera i usluga unutar različitih globalnih distribucijskih lanaca.

Jedinstveni sustav
Instalaterima fotonaponskih i drugih sustava nudimo B2B platformu, pružajući čitav spektar energetskih sustava iz jednog izvora. Nudimo individualizirane pakete spremne za ugradnju i prilagođene potrebama korisnika.

Onkraj fotonaponskih sustava
Solarni svemir predstavlja ishodište svih daljnjih koraka opskrbe. Opskrbljujemo sve, od akumulacijskih, grijaćih, ventilacijskih i klimatizacijskih sustava preko komponenata pametnih kućanskih i sigurnosnih sustava do e-mobilnosti. Ime emerce sinonim je vrhunske kvalitete proizvoda, dugog vijeka trajanja i prilagođenih proizvodnih rješenja na jednom mjestu.

Stručnost u pogledu energetskih sustava

Središnji izmjenjivač nalazi se u središtu svakog energetskog sustava. Skupa s jednim od naših glavnih prvoklasnih partnera (SMA) brojimo kao tim više od 35 godina iskustva s ugrađenih ukupno 8.5 GW snage u 18 zemalja.

Tvrtka emerce aktivna je u svim segmentima tržišta, od ugradnje na krovovima kuća pa sve do trgovačkih poduzeća.

Međunarodno iskustvo

Tvrtka emerce posluje na više tržišta i razumije kako postupati u skladu s lokalnim propisima, kriterijima proizvoda te zahtjevima logistike i izvoza.

To znači da možete biti sigurni kako ćemo vam na vrijeme dostaviti odgovarajući sustav.

Infrastrukturna strategija

Tvrtka emerce dijeli svoju platformu u vidu koncepta sveobuhvatne trgovine s (nadolazećim) profesionalnim tržišnim sudionicima. Postojeći instalateri su u fokusu naše ekspanzije i izgradnje snažne energetske infrastrukture u budućnosti.

To znači da smo mi vaš pouzdani partner za desetljeća koja dolaze.

Tvrtka emerce jedan je od temeljnih strateških stupova društva SMA.
Pouzdani poslovni partner.

Što to znači za vas?
Namjeravamo ostati i postići odlično partnerstvo s vama.

NewsletterFacebookLinkedIn